Satanisten på Køge Museum | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Satanisten på Køge Museum

Location: 
Køge Museum
Date: 
Monday, 28 October, 2019 - 19:00 to 21:00

SATANISTEN PÅ KØGE MUSEUM

Siden 1973 har en mystisk satanisk kult spredt skræk og rædsel over hele Danmark. Kulten kaldte sig ”Satankulten på Anholt”, og har gennem tiden efterladt sig adskillige trusselbreve, sataniske mønter og offerpladser på Anholt samt i kirker og museer landet over.

Især på Køge Museum er der gennem tiden blevet efterladt større mængder af breve, mønter og meget mere. Men hvem var satanisten, der ubemærket sneg sig ind på museet, og genstagende gange efterlod sig større mængder af sataniske artefakter? Det stiller Køge Museum nærmere på til foredraget ”Satanisten på Køge Museum”, der foregår mandag d. 28. oktober fra 19.00-21.00 i museets historiske rammer.

Foredraget starter med en filmfremvisning af horror-dokumentaren ”Satankulten på Anholt”, hvor de to dokumentarister, Jonas Bech og Kristian Ussing, drager på en rejse gennem Danmark, der blandt andet leder dem forbi Køge Museum, i jagten på kulten. Her støder de undervejs på nye sataniske fund og mærkværdige sammenfald, der i sidste ende leder frem til en overraskende og uforudsigelig konklusion.

Efterfølgende vil museumsinspektør på Museum Sydøstdanmark Berit Christensen fortælle historien om satankulten med de nyeste spor og opdateringer i sagen samt fremvise nogle af de genstande, som er blevet efterladt, og som museet i dag råder over.

PRAKTISK
Adresse: Nørregade 4, 4600 Køge (Køge Museum)
Tidspunkt: 19.00-21.00 (Doors: 18.30)
Andet: Det er muligt at købe lette forfriskninger i museumscaféen, som kan medbringes til arrangementet.

Arrangementet foregår på 2. sal - der er ikke elevator.

KØB BILLET HER
 

Entré: 
75