Halloweek på Køge Museum | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Halloweek på Køge Museum

Sted: 
Køge Museum
Dato: 
Mandag, 28 oktober, 2019 - 19:00 til Torsdag, 31 oktober, 2019 - 21:00

Kom til 'HalloWEEK' på Køge Museum mandag-torsdag i uge 44. Vi har masser af arrangementer, der får hårene til at rejse sig på armene. Tør du?

HORROR-DOKUMENTAR & FOREDRAG
En vanvittig historie om en satanisk kult, der spredte skræk og rædsel over hele Danmark - og især i Køge.

Vi starter med en filmfremvisning i bedste biografstil. Herefter vil der være foredrag med museumsinspektør, Berit Christensen, der vil vise et uddrag af de genstande, der er fundet rundt om på museer i Danmark - og som i dag er i Køge Museums varetægt.

Læs mere: https://www.koegemuseum.dk/da/satanisten-paa-koege-museum 

CLAIRVOYANCE I KØGE MUSEUMS 400 ÅR GAMLE BYGNING
Kom med det clairvoyante medium, Jeanie Marie Solberg, på rundtur på Køge Museum, når museet åbner sine historiske rammer i jagten på ånder og andre paranormale fænomener.

Hvis vægge kunne tale, ville der helt sikkert være et utal af fantastiske og forfærdelige fortællinger at berette om på Køge Museum, der i år har 400 år på bagen. Gennem tiden har bygningen været alt fra købmandsgård til fattiggård og garnisionshus – og er i dag et museum propfyldt med kranier, skelletter og andre historiske genstande.

Læs mere: https://www.koegemuseum.dk/da/clairvoyance-vandring-paa-koege-museum 

GYS OG HÆNGEKØJER: GYSERHISTORIER FOR BØRN (GRATIS)
Kom på Køge Museum onsdag d. 30. oktober, klokken 11.00-16.00, når museet åbner sin stemningsfulde hængekøjesal for gys og gru.

I samarbejde med Køge Bibliotek har Køge Museum skabt den helt rigtige gyserstemning, hvor man som barn og ung kan komme forbi helt gratis og læse gyserhistorier i hængekøjer.

Læs mere: https://www.koegemuseum.dk/da/gys-og-haengekoejer-gyserhistorier-paa-koe...

HORRORHOUSE (12+ år) OG MØRKELAGT SKATTEJAGT (5+ år)
Klokken er slået 18.00, og Køge Museum er for længst lukket for almindelige museumsbesøgende. Men her, efter mørkets frembrud, sker der mystiske ting på museet. Skeletterne i museets udstillinger vækkes til live, og de gamle fattiglemmer der en gang boede i Nørregade 4 genopstår som spøgelser, zombier og andre uhyggelige væsner.

Fra 18.00-21.00 omdannes museet til et horrorhouse for modige folk (12+ år), mens der laves mørkelagt skattejagt for byens mindste (5+ år). Er du modig nok?

Læs mere: https://www.koegemuseum.dk/da/nat-paa-museet-horrorhouse-og-moerkejagt

Køge Museum ligger på Nørregade 4, 4600 Køge - i hjertet af Køge.

Entré: 
0 - 135 kr.