Byvandring: Køge som filmby | Køge Museum

Byvandring: Køge som filmby

Køge Museum - Køge by
Lørdag, 7 december, 2019 - 15:30 til 17:00

Er du vild med film? Kan du ikke få nok af Matador? Eller er du bare interesseret i Køge by? Så sæt kryds i kalenderen d. 7. december, når Køge Museum arrangerer to eksklusive filmhistoriske byvandringer rundt i Køge.

På vandringen kommer du ud på en spændende tur gennem Køges små og hyggelige gader i bymidten, hvor du bliver tryllebundet af nogle af de fantastiske og finurlige fortællinger, der ligger gemt midt i byen. Her vil du blandt andet høre historierne bag de film og TV-serier, som Køge by har lagt brosten til gennem årene. Vidste du eksempelvis, at Køge by har bidraget væsentligt til Korsbæks visuelle fremtoning i Matador?

Undervejs på turen vil du endvidere høre mere om husene i Køge og se nogle af de steder, hvor et par af byens byporte stod ligesom du også vil få en mulig forklaring på, hvorfor Lovparken hedder som den gør.

”Byvandringen er især velegnet for personer, der har en interesse i film og Køge bys historie. Det er dog med at skynde sig, hvis man vil have billetter. De plejer nemlig at ryge hurtigt”, fortæller Event Manager på Køge Museum, Kristoffer Jensen, der i samme ombæring forklarer, at vandringen er en ekstraordinær vandring, da de to foregående blev udsolgt på rekordtid.

Med i prisen på 75 kr. (+billetgebyr) følger en varm drik til at tage med på turen.

Glæd dig til at blive forundret, underholdt og overrasket over de mange historier, som Køge by har at byde på.

Praktisk information
Byvandringen starter klokken 15.30 på Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge, og er færdig klokken cirka 17.00.

KØB BILLET HER

75,- (inkl. kaffe/the/kakao)