Clairvoyance-vandring på Køge Museum | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Clairvoyance-vandring på Køge Museum

Location: 
Køge Museum
Date: 
Tuesday, 29 October, 2019 - 19:00 to 21:30

Kom med det clairvoyante medium, Jeanie Marie Solberg, på rundtur på Køge Museum, når museet åbner dets historiske rammer i jagten på ånder og andre paranormale fænomener.

Hvis vægge kunne tale, ville der helt sikkert være et utal af fantastiske og forfærdelige fortællinger at berette om på Køge Museum, der i år har 400 år på bagen. Gennem tiden har bygningen været alt fra købmandsgård til fattiggård og garnisionshus – og er i dag et museum propfyldt med kranier, skelletter og andre historiske genstande.

Tirsdag d. 29. oktober åbner Køge Museum derfor dørene ind til det paranormales verden for en kort stund, når clairvoyant medium og healer, Jeanie Marie Solberg, gæster museets historiske rammer. Her kan du opleve, hvordan et medie fornemmer og sanser forskellige rum samt høre om forskellen mellem ånder og energiaftryk. Du vil ligeledes blive guidet i, hvordan du selv mærker de ting hun taler om på egen krop.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage til arrangementet, og du er meget velkommen til at deltage selvom du er troende, skeptiker eller noget helt tredje.

Jeanie er med sine 21 års erfaring en af landets dygtigste clairvoyante. Gennem tiden har hun blandt andet holdt et utal af klarsynsaftener, foredrag, workshops og kurser ligesom, at hun også har deltaget i både TV og radio.

PRAKTISK
Adresse: Nørregade 4, 4600 Køge (Køge Museum)
Tidspunkt: 29.10.2019, kl. 19.00-21.30 (doors: 18.30).
Øvrigt: Det er muligt at købe lette forfriskninger til at tage med rundt på museet.

Bemærk: Køge Museum har ikke elevator.

KØB BILLET HER

Entré: 
135