Undervisning på Køge Museum | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Undervisning på Køge Museum

Kære underviser

Velkommen til Køge Museum. Vi glæder os til at byde dig og dine elever indenfor til helt nye, historiske oplevelser i vores udstilling: ”Krudtbrødre - mod har ingen alder”.

Vi har udviklet undervisningstilbud til børn og unge fra 0. til og med 10. klasse. Læs mere om vores tilbud ved at vælge klassetrin i menuen til venstre.

Som noget nyt kan du vælge mellem at undervise selv eller at bestille et undervisningsforløb hos en af museets undervisere.

Hvis du vil undervise selv, kan du her på hjemmesiden finde et nøje udvalgt og overskueligt tekst-, film- og kildemateriale, som du kan bruge som forberedelse. Se under hvert enkelt undervisningsforløb.

Uanset om du vælger at undervise selv eller at bestille et undervisningsforløb, vil vi gerne høre fra dig. På den måde sikrer vi, at vi er forberedte på at tage imod jer og give jer den bedste service.

Kontakt os på mailadressen: undervisning@museerne.dk

Tilmeld dig skoletjenestens nyhedsbrev her

PS Køge Museum er en del af Museum Sydøstdanmark, og vi har også spændende undervisningsoplevelser at byde på vores museer i Næstved, Vordingborg og på Møn. Se de enkelte museers hjemmesider for at læse om deres tilbud.