Hængekøjekoncert: M. Rexen + TBA | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Hængekøjekoncert: M. Rexen + TBA

Sted: 
Køge Museum (hængekøjesal)
Dato: 
Torsdag, 2 april, 2020 - 19:00 til 21:15

Torsdag d. 02. april gæster den eksistentialistiske wildstyle-globetrotter, M. Rexen + TBA, Køge Museums idylliske og atmosfæriske hængekøjesal til en fuldakustisk intimkoncert i museet historiske rammer. Til koncerten kan du drømme dig væk til fjerne sandstrande, dybblå oceaner og mørkegrønne skovbunde, mens du til lyden af underfundig, smuk og poetisk musik, slænger dig i en hængekøje og glemmer tid, rum og sted.

Koncerten er en del af en forårskoncertrække på Køge Museum kaldet hængekøjekoncerter, hvor du vil kunne opleve udvalgte musiknavne fra det danske vækstlag.

M. REXEN: EN GLOBETROTTER I DET INDRE OG YDRE RUM

M. Rexen er en globetrotter i det indre- og det ydre rum. Han er født i De Forenede Arabiske Emirater, og er bosiddende i en yurt et ukendt sted i Danmark. M. Rexen har rejst Pakistan rundt med Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten, været institutionaliseret i Danmark. M. Rexen har oplevet kærlighed, storhed, svigt, smålighed, og han rejser både i sit indre og ydre rum som et åbent, nysgerrigt og rummeligt væsen.

Musikken beskrives som wildstyle, og dækker over en blanding af indie, folk, jazz og rock.

M. Rexen er i sommeren 2019 hjemvendt fra koncert på Roskilde Festival med 5/6 stjerne fra Soundvenue og 5/5 stjerner fra Bands of Tomorrow, med ordene om at ‘M. Rexen var oplagt til at åbne Orange i 2020’. Han har desuden fået 5/6 stjerne fra både Gaffa og Soundvenue ovenpå sin fantastiske koncert på SPOT-Festival ligesom, at han i 2019 var nomineret til 3x Gaffa Awards samt DMA Jazz for årets bedste koncertoplevelse

Der ventes nyt album fra M. Rexen i løbet af marts.

Til hængekøjekoncerten supporteres M. Rexen af TBA.

PRAKTISKE INFORMATIONER


Sted og adresse: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge (hængekøjesalen)
Pris i forsalg: 110 kr. (+billetgebyr)
Pris i døren: 120 kr.
Dørene er åbne mellem: 19.00 - 20.15
Show TBA: 19.30 - 20.00
Show M. Rexen: 20.30 - 21.00

Pladser: Hængekøjer (Køge Museum råder over et begrænset antal hængekøjer) / siddepladser - begge unummereret efter først til mølle.

Øvrigt: Drikkevarer kan købes i museet. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Bemærk: Der er ikke elevator på Køge Museum.

KØB BILLET

Entré: 
110 kr.