Find vej | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Find vej

Det er nemt at komme til Køge Museum, uanset hvor du kommer fra og hvilket transportmiddel du foretrækker:

Med tog

Tag S-togets linje E, regionstoget eller regionaltoget til Køge station. Gå over Ivar Huitfeldtsvej, ad Jernbanegade til Nørregade, drej til venstre og så ligger vi i det store røde hus, nede ved torvet.

Med bus

Du kan tage linje 101A, 102A, 241, 245 eller 260R til Køge station. Gå over Ivar Huitfeldtsvej, ad Jernbanegade til Nørregade, drej til venstre og så ligger vi i det store røde hus nede ved torvet. Eller du kan tage linje 103 til Køge Torv og gå ad Nørregade, som vi bor i starten af.

Med bil

Der er flere store parkeringsanlæg ved Køge Station, med alt fra 2-10 timers parkering. Der er altså rig mulighed for at udforske historien, uden at skulle bekymre sig om parkeringsbøder.

Fra Syd:
Kør af E47, kør fra i 33 Lellinge. Drej til højre på Rute 150 og følg vejen indtil du rammer en rundkørsel. Tag 3. afkørsel og drej til højre ved næste vej, Fændediget. Her er den første af flere store parkeringspladser.

Fra Nord:
Kør ad E47, kør fra i 32 Køge. Tag 3. afkørsel i rundkørslen, retning Køge. Fortsæt lige ud til du rammer en rundkørsel. Tag 1. afkørsel og fortsæt til du rammer de store parkeringspladser.

Fra Vest:
Kør ad E20, kør fra i 33 Bjæverskov, følg Rute 150 og følg vejen indtil du rammer en rundkørsel. Tag 3. afkørsel og drej til højre ved næste vej, Fændediget. Her er den første af flere store parkeringspladser.