Aflyst! Foredrag: Køge som datidens købstad | Køge Museum

Aflyst! Foredrag: Køge som datidens købstad

Tirsdag, 31 marts, 2020 - 19:00 til 20:30

Køge er en af de yngste middelalderlige købstæder i det nuværende Danmark. Byen blev grundlagt i anden halvdel af 1200-talllet, og var et tydeligt eksempel på den tids moderne europæiske byrum. Handlen var lige fra begyndelsen omdrejningspunktet for livet i byen og måden, den udviklede sig på. Her spillede særligt havnen en vigtig rolle for handelsruterne.

Til foredraget ”Køge som datidens købstad” vil du blive taget på en rejse i Køge bys historie som købstad i middelalderen og renæssancen. Her vil museumsinspektør, Annemette Kjærgård, fortælle historien om byens udvikling – både i gode og hårde tider, og du vil blandt andet blive ledt gennem historien om den svenske besættelse af byen i 1658, blive klogere på modernitet og traditioner i byens rum og meget mere.

Sted: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge

Dato og tid: 31. marts, 19.00 – 20.30 (dørene åbner 18.30 og lukker 18.55)

Pris i forsalg: 95 kr. (+billetgebyr)

Pris i døren: 105 kr.

Øvrigt: Drikkevarer må ikke medbringes hjemmefra, men kan købes i museumsbutikken.

Bemærk: Køge Museum har ikke elevator.

Arrangementet er aflyst